Job 9 van 24


Report this listing

Solliciteren



Bar en Bediening bij Brasserie in Dilsen-Stokkem


Functie

Introductie:

Ben jij op zoek naar een dynamische en gezellige werkomgeving in de horeca? Wil je deel uitmaken van een team dat gastvrijheid hoog in het vaandel draagt? Dan is deze vacature bij onze brasserie in Dilsen-Stokkem iets voor jou!

Wat worden jouw taken?

Als medewerker in de bar en bediening ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van een vlotte en vriendelijke service aan onze gasten. Jouw taken omvatten onder andere:

Het verwelkomen van gasten en het opnemen van bestellingen.

Het bereiden en serveren van drankjes en gerechten.

Het verzorgen van een nette en gastvrije atmosfeer in de bar en het restaurant.

Het afrekenen van consumpties en het verlenen van correcte service aan de gasten.

Jouw profiel

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten en flexiwerkers die:

Een passie hebben voor de horeca en gastvrijheid.

Klantgericht en communicatief vaardig zijn.

Zelfstandig kunnen werken, maar ook goed in teamverband functioneren.

Flexibel inzetbaar zijn, ook tijdens avonden en weekends.

Ervaring in de horeca is een pluspunt, maar geen vereiste. We hechten veel waarde aan motivatie en een positieve instelling!

  • De klant ontvangen en de bestelling van dranken opnemen
  • De goederen ontvangen en ze opbergen (biervaten, flessenrekken, ...)
  • Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren
  • De glazen afwassen
  • De dranken klaarmaken en aan de toog, in de zaal, op het terras aan de klant serveren
  • De kassa bij het begin van de werkdag controleren
    De kassa-inhoud bij sluiting tellen
  • Cocktails samenstellen op vraag van de klant
  • De activiteiten van een team coördineren
  • Cocktailrecepten met of zonder alcohol uitwerken
  • De ruimtes en de bar inrichten en opnieuw op orde zetten
  • Eenvoudige gerechten bereiden (salades, rauwkostschotel, kaasschotel, nagerechten, ...)
  • De betaling voor de consumpties innen
  • De activiteiten van het personeel controleren
  • De tafels, toog afruimen
    De bar- en zaaluitrusting onderhouden en schoonmaken
  • Personeel aanwerven en ze de richtlijnen van de organisatie aanleren
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen

Aanbod

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende en uitdagende functie in een bruisende brasserie.

Een gezellige werksfeer

Solliciteren

Meer banen van je zoekopdracht